Despre noi

Despre Biocult

Suntem distribuitori de ingrediente alimentare și ne adresăm fabricanților de lactate, produse din carne, băuturi, dulciuri, înghețată, condimente și premixuri, sau alte domenii alimentare din România și Republica Moldova.

Citeşte mai departe

Siguranță alimentară și trasabilitate

Livrăm dintr-un depozit certificat ISO 22000:2005. Deținem condiții optime de refrigerare și de congelare la -18°C sau chiar la -45°C, iar temperatura spațiilor de depozitare este monitorizată constant, fiind informați în timp real cu privire la orice modificare de temperatură, 24/7.

Citeşte mai departe

Suport tehnic de specialitate

Puteţi apela cu încredere la inginerii noştri care au parte în permanenţă de training-uri de specialitate şi prin strânsă colaborare cu specialiştii de la CHR-Hansen de la nivel local şi global, sunt pregatiţi să împărtăşească cu clienţii cunoştinţele acumulate iar dacă este nevoie, asistenţă gratuită la testare.

Citeşte mai departe

Distribuitor Chr. Hansen

Chr. Hansen este o companie internaţională axată pe biotehnologie, care furnizează ingrediente pentru industria alimentară, a sănătăţii, nutriţiei umane şi animale, deţinând poziţii de top în toate aceste domenii. Produce culturi, enzime, probiotice și coloranți naturali.

Citeşte mai departe

Comments are closed