Despre Biocult

Ingrediente alimentare pentru România și Republica Moldova

Suntem distribuitori de ingrediente alimentare și ne adresăm fabricanților de lactate, produse din carne, băuturi, dulciuri, înghețată, condimente și premixuri, sau alte domenii alimentare din România și Republica Moldova. Liniile noastre principale de produse cuprind diferite tipuri de cheag, enzime, fermenți și probiotice pentru lactate, teste pentru depistarea antibioticelor în lapte, culturi starter pentru carne, coloranți naturali şi fitonutrienți, produse ale companiei daneze Chr. Hansen.

Biocult SRL este distribuitorul oficial al produselor Chr. Hansen în România și Republica Moldova din anul 2013. Respectăm viziunea Chr. Hansen de a îmbunătăți alimentele şi sănătatea și o promovăm, având încredere că produsele pe care le furnizăm au trecut prin testări riguroase și respectă specificațiile date.

Deservim atât firme, cât și persoane fizice, cu produse de calitate, supuse rigorilor legislației stricte, europene.

Cumpărând de la noi, beneficiați de o documentație completă asupra produselor, iar atunci când aveți nevoie, puteți primi recomandări de folosire a produselor, suport în implementarea ingredientelor furnizate de noi în rețetele dumneavoastră, sau putem veni cu propriile noastre rețete, ajutându-vă astfel să vă dezvoltați.

 

 

 

Comments are closed