Distribuitor Chr. Hansen

Chr. Hansen este o companie internaţională axată pe biotehnologie, care furnizează ingrediente pentru industria alimentară, cea a sănătăţii, a nutriţiei umane şi animale, deţinând poziţii de top în toate aceste domenii. Produce culturi, enzime, probiotice și coloranți naturali. Poziția de lideri de piață se datorează produselor inovative, proceselor moderne de producție, relațiilor de parteneriat de lungă durată cu clienții și drepturilor de proprietate intelectuală.

În fiecare zi, Chr. Hansen atinge viețile a milioane de oameni. Începând cu formulele probiotice destinate bebelușilor, enzimele din brânzeturi, culturile din iaurt şi până la coloranții naturali din înghețată și dulciuri.

 

 

Pe scurt, este un furnizor global de ingrediente bazate pe bioștiință pentru industriile alimentară, nutrițională, farmaceutică și agricolă. Gamele diverse de produse pe care le dezvoltă în colaborare cu clienții au un impact vizibil asupra industriei sănătății și a celei alimentare din lumea întreagă, cu beneficii documentate.

Detalii www.chr-hansen.ro

Comments are closed