SEA-i® F-75

Ce este SEA-i® F-75? Este un amestec de enzime active şi substrat, bazat pe un sistem lactoperoxidazic, care controlează dezvoltarea microbiană în alimente. Componentele active din sistemul enzimatic SEA-i® sunt recunoscute de către Codex Alimentarius ca şi adjuvanţi tehnologici (CX/FA/08/40/10 Inventarul substanţelor utilizate ca şi adjuvanţi tehnologici (IPA)). Ce face…

Citeşte mai departe

Politica de confidenţialitate

      Ce tip de date colectăm despre dvs. și cum le folosim? În funcție de modul în care interacționați cu noi, putem procesa mai multe tipuri de date care vă vizează pe dvs. Putem păstra datele dvs. de contact, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numele…

Citeşte mai departe

Chr. Hansen şi Biocult la INGREDIENTS SHOW Sovata 2017

Furnizorul global de ingrediente – Chr. Hansen, împreună cu distribuitorul său – Biocult, fac echipă la INGREDIENTS SHOW, primul eveniment business-to-business din România, dedicat ingredientelor pentru industria alimentară.   Pe parcursul celor două zile de conferință (6-7 septembrie 2017), în calitate de Parteneri Premium ai evenimentului, reprezentanții celor două companii…

Citeşte mai departe

Intoleranța la lactoză: o preocupare majoră pentru consumatorii interesați de alimentația sănătoasă

“Compania noastră lucrează intens pentru ca produsele noastre să ofere valoare maximă atât producătorilor din industria alimentară, cât și consumatorilor”, a declarat Monika Milej, Marketing Manager CEE în cadrul Chr.Hansen. Abilitatea de a aduce produse și tehnologii noi pe piața de profil este esențială pentru a atinge succesul dorit. Consumatorii…

Citeşte mai departe

Protejați-vă de Listeria cu noua cultură SafePro®Flora Italia LC pentru salamuri crud-uscate și semi-uscate

Stilul de viață mediteranean devine tot mai popular. Tendința „bucătărie ușoară mediteraneană” adună tot mai mulți adepți. Aceasta implică noi provocări pentru producătorii de salamuri crud uscate întrucât, nu numai că trebuie să asigure experiența gustului dulceag mediteranean, ci și să securizeze siguranța microbiologică și, de asemenea, profitabilitatea produselor. Până…

Citeşte mai departe