Hansen Sticks cu chimozină, conține o enzimă naturală produsă prin fermentație. Deoarece este 100% identică cu chimozina existentă în stomacul vițeilor, oferă performanțe similare în coagulare și gust.
Cheagul Hansen Sticks este mai economic decât cheagul de origine animală și de aceea are un dozaj mai mic în lapte față de cheagul de origine microbiană. Cere detalii
Hansen Sticks oferă brânzei un gust mai bun comparativ cu cheagul de origine microbiană. De asemenea, o aromă mai „curată”, fără gust metalic și mai puțin amară.
De asemenea, cheagul Hansen Sticks, este influențat într-o măsură mai redusă de pH-ul din brânză la momentul tăierii comparativ cu cheagul microbian sau pepsina bovină și conferă mai puține variații în fermitatea coagulului, ceea ce poate avea implicații în randament și umiditatea finală.
Comandă acum cheagul Hansen Sticks cu chimozină
telefonic la numărul: 0722 390 904
sau prin e-mail office@biocult.ro
Pentru performanță și gust superior, este recomandat să folosiți culturi bacteriene Chr. Hansen în fabricarea brânzei, alături de cheagul Hansen® Sticks.