BioRich® este un ferment probiotic special formulat pentru producerea unui iaurt de casă natural, gustos și ușor de preparat. Conține bifidobacterii și lactobacili vii care ajută reglarea tranzitului intestinal.
Iaurt de casă natural și ușor de preparat pentru o dietă mai sănătoasă
Bucurați-vă de confortul BioRich® și de o alimentație sănătoasă, în fiecare zi.

Mod de preparare
Iaurtul de casă se poate fabrica ușor cu ajutorul BioRich® :
- Puteți alege metoda de preparare cu/fără iogurtieră;
- Iaurtul făcut cu BioRich® poate fi consumat cu fructe sau cu zahăr, miere, gemuri, cereale și alte ingrediente preferate;
- Poate fermenta și laptele de soia;
- Nu conţine conservanţi.
- Nu necesită refrigerare.
1. Metoda de preparare cu aparat de făcut iaurt
- Pentru a obţine 1 litru de iaurt folosiţi 1 litru de lapte pasteurizat sau 1 litru de lapte de soia. Acesta se încălzeşte la temperatura corpului apoi se inoculează cu conţinutul unui plic de cultură BioRich®.
- Se amestecă uşor şi se aşteaptă câteva minute până la dizolvarea completă a culturii.
- Umpleţi paharele iaurtierei cu laptele însămânţat, apoi aşezaţi-le capacele.
- Se aşează paharele în iaurtieră, se acoperă cu capacul transparent, aparatul se cuplează la priză şi se acţionează butonul de pornire.
- Lăsaţi iaurtul să fermenteze în aparat 4-8 ore fără a-l mişca pentru a nu se distruge coagulul în formare.
- Decuplaţi aparatul şi scoateţi-l din priză apoi scoateţi paharele de iaurt şi depozitaţi-le la rece în frigider.
2. Metoda de preparare fără aparat de făcut iaurt
- Se procedează similar metodei cu iaurtieră, dar după inocularea culturii BioRich®, iaurtul se va păstra 4-8 ore într-un loc cu temperatură constantă: geantă izotermă sau cutie de polistiren. După incubare iaurtul se va ţine la frigider.
Ingrediente:
Culturi de L. acidophilusLA-5 ® (1×106 UFC / g), Bifidobacterium BB-12 ® (1×106 UFC / g) și S. thermophilus.