Politica de confidenţialitate

 

 

 

Ce tip de date colectăm despre dvs. și cum le folosim?

În funcție de modul în care interacționați cu noi, putem procesa mai multe tipuri de date care vă vizează pe dvs. Putem păstra datele dvs. de contact, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numele companiei și adresa dvs., numărul de telefon, titlul și rolul postului dvs. Din când în când, putem include, de asemenea, date de conversație relevante și nesensibile pe care le-ați partajat cu noi. Vom folosi aceste informații numai pentru a procesa comenzi sau pentru a vă ține la curent cu cele mai recente știri, evenimente, oferte speciale și promoții ale produselor noastre care ar putea fi de interes pentru dvs. De asemenea, putem colecta și utiliza informațiile dvs. în alte scopuri generale de afaceri, cum ar fi menținerea funcționării zilnice și securitatea site-urilor web și a aplicațiilor noastre și efectuarea studiilor de marketing intern și demografice.

Aceste activități necesită, în cea mai mare parte, colectarea și utilizarea anumitor informații tehnice despre computer, informații despre activitățile site-ului și feedback-ul clientului. Comunicarea legată de marketing (e-mail promoțional, inclusiv buletine de știri, liste de evenimente și alte tipuri similare de comunicare de marketing), vă va oferi întotdeauna posibilitatea de a renunța dacă nu doriți să le mai primiți de la noi.

 

Pe ce bază legală folosim datele dvs.?

Vom folosi numai informațiile dvs. personale, așa cum ne permite acest lucru. În mod obișnuit, vom folosi informațiile dvs. personale în următoarele situații:

1) unde trebuie să efectuăm un contract pe care l-am încheiat cu dvs.

2) în cazul în care trebuie să ne conformăm unei obligații legale sau

3) în cazul în care este necesar intereselor noastre legitime și ale dvs., și în care drepturile fundamentale nu depășesc aceste interese.

 

Cum asigurăm datele dvs.?

Am introdus măsuri adecvate pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. Aceste măsuri includ, dar nu se limitează la, stocarea informațiilor dvs. personale în medii de operare sigure care nu sunt accesibile persoanelor fizice neautorizate. Utilizăm criptarea SSL în timpul transmisiei acolo unde este necesar și verificăm identitatea utilizatorilor înregistrați înainte de a putea accesa informațiile personale pe care le menținem în legătură cu aceştia.

 

Cum vă exercitați drepturile?

Puteți lua întotdeauna legătura cu persoana de contact din BIOCULT dacă doriți să:

  • Revizuiți, modificați sau ștergeți datele pe care ni le-ați furnizat.
  • Obiectati pentru anumite activități de prelucrare a datelor – de ex. dezabonare de la newsletter-ul nostru.
  • Primiți o copie a datelor.
  • Ne întrebaţi orice legătură cu confidențialitatea datelor din BIOCULT.

 

Cum depuneți o plângere?

Dacă credeți că BIOCULT nu vă prelucrează datele dvs. personale în conformitate cu cerințele stabilite în prezenta comunicare sau în legile aplicabile privind protecția datelor, vă rugăm să ne contactați la office@biocult.ro. Puteți depune oricând o plângere la autoritatea de protecție a datelor din România.

 

Cum ne puteți contacta?

Dacă aveți întrebări sau comentarii referitoare la această notificare de confidențialitate sau la practicile noastre referitoare la colectarea de informații, vă rugăm să ne contactați la office@biocult.ro

Comments are closed